Promabix, Manage en promote je content.
De Promabix Manage tool
De Promabix manage tool is 'de' manier om je website te beheren. Na het uploaden van uw content kunt u middels een 8 stappenplan eenvoudig uw site updaten, configureren en voorzien van alle benodigde informatie.

De Promabix Promotie tool
De Promabix promotie tool is een fantastische marketing tool die je zal helpen om je sales te vergroten. Webmasters kunnen via een uitgebreid affiliate programma traffic naar je site sturen. Daarnaast kunnen wij met onze eigen tools zoals vele portals en email newsletter marketing veel traffic naar je site sturen. De core van het programma draait niet op je server maar staat centraal op ons systeem voor een hogere betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

De backend is database driven en gemakkelijk te gebruiken. Het systeem toont met duidelijke statistieken het verloop van alle campagnes en kan naar je persoonlijke smaak worden aangepast. Je kunt je eigen webmaster portal gebruiken voor je eigen URL en Promabix promotion gebruiken als backend om je webmasters te voorzien van statistieken, banners, promotie content, etc.



Nu de eerste 3 maanden gratis de promotie en management tool bij het gebruik van ons billing systeem
Neem voor meer informatie contact op met Promabix.

Online billing